BARCELONA MAKELAARS

CONTACT BARCELONA HOUSES 
®.  MAKELAARS IN VASTGOED - IMMO


U komt in contact met onze door de overheid geregelde makelaarsorganisatie (E.I.C.). Deze is wellicht in zekere zin te vergelijken met een Nederlandse vereniging voor makelaars. De organisatie zet zich in om gezamenlijk de belangen van onder andere de opdrachtgever in samenhang met de wettelijke regelingen te realiseren in de vastgoed markt in Spanje.

VASTGOED SITUATIE IN SPANJE in 2018
Spanje maakte, evenals andere landen in de Europese Unier, een crisis mee. Bij minder investeringen, kopen, verkopen, in Spanje zijn de verkopen gedurende een aantal jaren dan ook "sluggish" te noemen. De snelheid was er enigszins uit.
De internationale en Spaans Catelaanse cultuur  van Barcelona en omgeving blijven echter de belangstelling trekken van toeristen, investeerders, werkenden, gepensioneerden en ondernemers
Het belang van deze provincie(s) van Spanje, in de Europese wereld, blijft voortgaan.

Voor hen die een koophuis in Barcelona, Spanje, een koophuis aan de Costa Brava is het een goede tijd om een optimale kwaliteits-prijs verhouding ofwel het beste van Barcelona makelaars en de aanbiedingen uit te zoeken.
 De Nederlandse makelaar in Spanje, Barcelona, Costa Brava, voor het beste bij de koop van huis, casa, appartementen, houses, home, fincas, villas, flats, vastgoed, kan u wellicht assisteren. 


Daarbij is het ook voor u van belang om, ingeval u koopt of verkoopt, daarbij  de juiste juridische  documenten te verzamelen en in handen te hebben.

Welkom andermaals op onze site waar u ruimschoots onze vastgoedbestanden kunt inzien.