HOME

BARCELONA HOUSES ® NEDERLANDSE MAKELAAR IN BARCELONA, COSTA BRAVA, SPANJE. APPARTEMENT, FLAT, HUIS TE KOOP.

VASTE TEL+34-932.204.590
Mobiele Tel
+34-647.289.094

BARCELONA HOUSES ®. TE KOOP. TE HUUR. VASTGOED - IMMO. MOBIELE TEL+34-647.289.094
Op zoek naar het beste van de makelaars in Barcelona, Costa Brava, Spanje, Costa Dorada, komt u ook bij ons uit. CONTACT BARCELONA HOUSES ® Website: www.barcelona-houses.com E-mail: info@barcelona-houses.com VASTE TEL+34-932.204.590 MOBIELE TEL+34-647.289.094 . Wij spreken Nederlands.
Het best geselecteerd van Barcelona, Spanje, Costa Brava, onder de duizenden appartementen, huizen, homes, villas, flats en casas, kunt u onder meer via onze geregistreerde makelaarssite vinden.

Catalonia in Noord oost Spanje omvat de provincie Barcelona (met de hoofdstad Barcelona) en de provincies Girona, Lleida, and Tarragona.


VASTGOED - IMMO INFORMATIE.
De Barcelona Houses ® makelaar is aangesloten vanaf 2012 bij een vooraanstaande Spaanse vereniging voor makelaars (E.I.C.) en is geregistreerd vanaf 2012 bij de overheid (AICAT) in Barcelona, Spanje.


Onze klanten uit Nederland, Belgie staan wij graag te woord.


WELKOM op deze site.
Wij zijn u graag van dienst. Gezien onze internationale klanten in Spanje, is een deel van de website in het Engels en het Spaans.

Barcelona, M.P. van der Poel (BBA), Makelaar.


ONZE MAKELAARSDIENSTEN
Wij assisteren u professioneel bij het vinden van huis, home, land en ander vastgoed. Behalve een goede prijs is het ook belangrijk voor de koper en/of verkoper om goede juridische documenten te hebben. Wij helpen u daarbij.


SPECIALE AANBIEDINGEN MOGELIJK
Het is mogelijk om villa's, flats, onroerende zaken te kopen bij scherpe prijzen, in een spoedverkoop of om andere redenen. Wij krijgen van tijd tot tijd informatie over deze mogelijkheden.


BARCELONA EN OMGEVING
Vastgoed in Spanje.
Ook nu is Barcelona het centrum van een magnifieke cultuur, een bruisend uitgaansleven en een dynamische wereld waar zowel jongeren als ouderen wonen die samen een internationale en Spaans Catalaanse cultuurgemeenschap vormen.

Op zoek naar het beste van de makelaars in Barcelona, Costa Brava, Spanje, Costa Dorada, komt u ook bij ons uit.