MAKELAAR IN BARCELONA

CONTACT BARCELONA HOUSES ®. MAKELAARS IN VASTGOED - IMMO

U komt in contact met onze door de overheid geregelde makelaarsorganisatie (E.I.C.). Deze is wellicht in zekere zin te vergelijken met een Nederlandse vereniging voor makelaars. De organisatie zet zich in om gezamenlijk de belangen van onder andere de opdrachtgever in samenhang met de wettelijke regelingen te realiseren in de vastgoed markt in Spanje.

VASTGOED SITUATIE IN SPANJE in 2018

Spanje maakte, evenals andere landen in de Europese Unier, een crisis mee. Bij minder investeringen, kopen, verkopen, in Spanje zijn de verkopen gedurende een aantal jaren dan ook "sluggish" te noemen. De snelheid was er enigszins uit.

De internationale en Spaans Catelaanse cultuur van Barcelona en omgeving blijven echter de belangstelling trekken van toeristen, investeerders, werkenden, gepensioneerden en ondernemers.

Het belang van deze provincie(s) van Spanje, in de Europese wereld, blijft voortgaan.

Voor hen die een koophuis in Barcelona, Spanje, een koophuis aan de Costa Brava is het een goede tijd om een optimale kwaliteits-prijs verhouding ofwel het beste van Barcelona makelaars en de aanbiedingen uit te zoeken.

De Nederlandse makelaar in Spanje, Barcelona, Costa Brava, voor het beste bij de koop van huis, casa, appartementen, houses, home, fincas, villas, flats, vastgoed, kan u wellicht assisteren.

Daarbij is het ook voor u van belang om, ingeval u koopt of verkoopt, daarbij de juiste juridische documenten te verzamelen en in handen te hebben.

LEES MEER>>

Welkom andermaals op onze site waar u ruimschoots onze vastgoedbestanden kunt inzien.

CONTACT BARCELONA HOUSES ®

www.barcelona-houses.com

info@barcelona-houses.com

VASTE TEL+34-932.204.590 MOBIELE TEL+34-647.289.094

Bij wonen, werken, ondernemen of gepensioneerd zijn, is in Spanje Barcelona het kopen van huis, appartement, property of grond voor u wellicht een optie.

Copyright © 2012 , 2018 Author Van der Poel. Barcelona Houses. All rights reserved.

E.I.C. Lidmaatschap nr. 1977 - Registratie (vanaf 2012) Makelaar in Spanje, Barcelona- AICAT nr. 4703