COSTA BRAVA MAKELAARS

CONTACT BARCELONA HOUSES ®

www.barcelona-houses.com

info@barcelona-houses.com

VASTE TEL+34-932.204.590 MOBIELE TEL+34-647.289.094

TE KOOP -TE HUUR - APPARTEMENTEN COSTA BRAVA

De Costa Brava makelaar heeft goede mogelijkheden voor u bij koop of huur.

Het beste van de appartementen in de Costa Brava, zoekt u hier bij de meest populaire koop, huur en verkoop plaatsen, zoals bijvoorbeeld LLORET DE MAR en TOSSA DE MAR en andere in ons bestand.

Onze site toont het aanbod langs vrijwel de gehele kust in dit deel van Spanje. De Nederlandse makelaar, Barcelona Houses, is actief in dit groenere Noord-Oost Spanje, Catalunya.

U HEEFT ALS KOPER OP DIT MOMENT BEHOORLIJKE KEUZE

DE COSTA BRAVA maakte, net zoals het overige Spanje, en andere landen in de Europese Unier, een crisis mee. Dat heeft evenwel twee kanten. Aan de ene kant werd er minder geinvesteerd, verkocht voor wat betreft vastgoed, property, fincas, huizen, appartementen, grond.

Aan de andere kant geeft dit aan hen die een koophuis/appartement in Spanje; een koophuis/appartement aan de Costa Brava zoeken, een bepaald voordeel, omdat er wat grotere keuze is.

JURIDISCHE DOCUMENTEN IN DE VASTGOED

Het is bij koop, verkoop voor u belangrijk dat u goede juridische documenten in handen heeft.

Ingeval men als koper soms wenst om alles zelf te regelen, dan is het wellicht BETER om daarbij niet in bepaalde problemen te komen, waarover kranten in andere delen van Spanje hebben geschreven. Een vastgoed-specialist is dan zijn geld dubbel en dwars waard. Ook op dit moment.

Nederlandse makelaar in Spanje, Barcelona, Costa Brava, voor het beste bij de koop van huis, casa, appartementen, houses, home, fincas, villas, flats, vastgoed

www.barcelona-houses.com info@barcelona-houses.com

VASTE TEL+34-932.204.590 MOBIELE TEL+34-647.289.094


Welkom andermaals, op onze site

ONZE MAKELAARS-SERVICE Wij dienen de belangen van u als opdrachtgever, in Spanje, Costas, Barcelona, bij de koop, verkoop, verhuur, van flats, "casa", huis, huizen, appartementen, land De makelaar is Nederlander en verblijft vele jaren met genoegen in en rond Barcelona. Om u goed van dienst te zijn, werken wij binnen onze makelaarsorganisatie samen met andere Spaanse makelaars waarbij wij over duizenden flats, villas, vastgoed kunnen beschikken en er een oordeel over vormen. Wanneer u ons inschakelt en ons een verkoop- of een zoek- of bemiddelingsopdracht geeft, dan verkrijgt u ook een juridische opinie. Wij werken daarbij samen met juristen in Barcelona voordat uw juridische documenten bij de notaris worden behandeld, zodat naar verwachting uw koop of verkoop, juridisch normaal verloopt, zonder verrassingen

VOOR OVERIGE BARCELONA MAKELAARS ONDERWERPEN IN SPANJE KIEST U:

Barcelona makelaars

Copyright © 2012, 2018 Author Van der Poel. BARCELONA HOUSES All rights reserved.

CONTACT BARCELONA HOUSES ®

E.I.C. Lidmaatschap nr. 1977. Registratie (vanaf 2012) Makelaar in Spanje, Barcelona- AICAT nr. 4703

www.barcelona-houses.com info@barcelona-houses.com

VASTE TEL+34-932.204.590 MOBIELE TEL+34-647.289.094