NEDERLANDERS IN SPANJE

BARCELONA HOUSES ®

Op de vraag waar u moet zijn, of wie u om een dienst kunt vragen in Spanje, antwoordt de juridisch adviseur van Barcelona makelaars-Barcelona Houses, Makelaar in Spanje, als volgt.


ORGANISATIES IN SPANJE

'In Spanje geven een aantal organisaties informatie, die voor Nederlanders van belang kan zijn.

Een belangrijke site is bijvoorbeeld die van de Nederlandse Ambassade in Spanje. Algemene informatie geven zij op hun home page. Van daaruit kan men naar gegevens over wonen, studeren en tradities gaan.

Het Nederlandse Ministerie van buitenlandse zaken beschrijft tussen Nederland en Spanje een aantal nuttige zaken. De overheidsgegevens over bijvoorbeeld economie, cultuur en de verdragenbank zijn in te zien voor de allerdaagse praktijk, voor ondernemers, emigranten en juristen.


HUIZEN, VASTGOED KOPEN

Bij het kopen van onroerende zaken door Nederlanders of anderen in Spanje kan men het volgende aanbevelen.

Een solide Spaanse makelaar is geregistreerd vanwege de overheid. In Spanje kan men beter een huis of appartement kopen of verkopen bij de geregistreerde makelaars.

Barcelona Houses, makelaar in Spanje is een aanbevolen makelaarskantoor, omdat zij zijn ingeschreven bij de Spaanse makelaarsorganisatie en bij de Spaanse overheid.

Ook in overige delen van Spanje kan men experts-collega’s in makelaardij vinden, zodat bij investeren of bij het kopen van een huis of een appartement, homes, property, fincas, alles juridisch naar wens verloopt.

De Nederlandse makelaar in Barcelona-Spanje-Costas kan u van dienst zijn bij aankoop of verkoop van huis, huizen, appartement, appartementen, property, fincas, casas.

Ook is het belangrijk om vertaalde documenten te kunnen lezen en bespreken met de makelaar in Spanje. Zo’n vertaling kan bijvoorbeeld gedaan worden bij vertaalbureau’s in Spanje, zoals die van Oriontraducciones of bij Barcelona Translations


NEDERLANDSE VERENIGINGEN

De Nederlandse Ambassade vermeldt op hun site een lijst van Nederlandse Verenigingen in Spanje, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Vereniging Madrid en de Nederlandse Vereniging in Barcelona en omstreken. Deze zijn van nut voor Nederlanders die in deze regio’s van Spanje wonen en/of ondernemen.

Er zijn verder clubs in Spanje die nog iets extra doen, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Club Costa Blanca die zijn leden informeert over wetten en regels in Spanje.

In gevallen van het kopen of verkopen van een huis, woning, villa, of appartement; het ondertekenen van contracten en bij investeren, blijkt dat een vertaalbureau en een Nederlandse makelaar/makelaarskantoor in Spanje belangrijke hulp kunnen zijn voor onder meer Nederlanders in Spanje.'

Aldus de juridisch adviseur

Van der Poel (BBA) makelaar in Barcelona-Spanje-Costas

CONTACT BARCELONA HOUSES ®

www.barcelona-houses.com

info@barcelona-houses.com

VASTE TEL+34-932.204.590 MOBIELE TEL+34-647.289.094

Voor contact kunt u ons dus bellen, een e-mail sturen

Nederlandse makelaar in Spanje, Barcelona, Costa Brava, voor het beste bij de koop van huis, casa, appartementen, houses, home, fincas, villas, flats, vastgoed


Meest populaire plaatsen

Alella property/ Arenys De Mar property/ Badalona property/ Barcelona (City) flats- homes-property/Berga property Cabrera De Mar property/Castellar property/ Castelldefels property/Cubelles property El Bruc property/ El Masnou property/ Fonollosa property/ Gava flats-property/ L'Ametlla Del Valles property Mataro property/ Olivella property/ Palafolls property/ Pineda De Mar property/ Premia De Dalt property Sant Andreu De Llavaneres property/ Sant Cugat Del Valles property/ Sant Esteve Sesrovires property/ Sant Pere De Ribes villas- property/ Sant Vicenc De Montalt property/ Sitges property-Flat/ Teia property/ Tordera property/ Vallromanes property/ Vilafranca Del Penedes property Vilanova I La Geltru property/ Lloret de Mar homes property/

INFORMATIE, OVER BARCELONA MAKELAARS IN SPANJE, VINDT U IN HET BENEDENSTAANDE

HOME