Handige Tips Barcelona Houses Instanties in Spanje

BARCELONA HOUSES ®. NEDERLANDSE MAKELAAR IN SPANJE, BARCELONA en de COSTAS.

Bij zoeken, kopen, koop, verkoop van- huis, huizen, appartement, appartementen, grond, casas, in Spanje, Barcelona en de Costas, zijn wellicht ook een aantal handige tips van belang.


Nederlandse Ambassade in Spanje. Op deze site wordt een aantal goede basisinformaties door de Nederlandse overheid verschaft. Dit is ook van belang voor kopers van onroerende zaken en voor Nederlanders in Spanje .

Ministerie van buitenlandse zaken. De site geef met name informatie over het reizen en verdragen tussen Nederland en Spanje die van belang zijn voor Nederlanders in Spanje.

Barcelona Translations. Een vertaalbureau in Spanje dat in en vanuit Spaans of Nederlands in vele andere talen vertaalt. Barcelona Houses maakt gebruik van hun vertaaldienst.

www.barcelona-houses.com. Makelaarssite voor Spaans en Engels sprekende klanten van ons kantoor. Flash display van presentaties met speciale aandacht voor foto rapportages.

Oriontraducciones. Een vertaalbureau dat op de Spaanse, Nederlandse, Engelse, Duitse, Catelaanse vertalingen is gericht. Barcelona Houses huurt hun vertaaldiensten geregeld in.

Spaans verkeersbureau. Dit bureau verschaft informatie over toerisme, wonen en cultuur. Dit is van nut bij de benodigde achtergrond informatie, wanneer u investering, verkoop, koop, zoeken van- huis, huizen, appartement, appartementen, grond, in Spanje, Barcelona, Costas.

Emigratie informatie. Bij emigratie of vertrek naar Spanje dient er veel te worden geregeld. Deze site geeft u vele nuttige tips.

Huis en aanbod . Een aanbod van huizen in meerdere landen, waaronder Spanje, vindt u hier.

Ondernemers in Spanje. Een overzicht van een aantal Nederlandssprekende ondernemers en dienstverleners in Spanje is hier te vinden. (www.ondernemersinspanje.nl)

Export financiering. Export en ondernemersinformatie bij zaken doen in Spanje.

THE WORLD FACTBOOK. Dit feitenboek uit de USA is van nut voor een Nederlandse ondernemer of een koper van onroerende zaken in Spanje.

Handelsdienst in de Verenigde Staten. Buy USA. Een aantal gegevens over bijvoorbeeld marketing, Spaans recht en tal van verwante zaken zijn hier verzameld.

Handel met Spanje. Voor algemene informatie. Het Digitale Handelskantoor van Nederland in Spanje. Een platform voor ondernemers in Spanje en de Spaanse markt.

Asociacion Professional d´experts Immobiliaris de Catalunya. Dit is een vooraanstaande makelaarsorganisatie in Spanje. Barcelona Houses, Makelaar in Spanje, is aangesloten bij deze organisatie in Spanje.

De Spaanse overheid, ofwel de generalitat de Catalunya. Een site met veel informatie die van belang is voor de koper van onroerende zaken in Spanje.

Verenigingen voor bedrijfsleven. Verder kunt u ook via de Nederlandse Ambassade informatie verkrijgen over verenigingen in Spanje.

Enkele weetjes over spanje zijn te vinden op deze site.


Deze site bevat informatie bij zoeken, kopen, verkopen (koop, verkoop) van- huis, huizen, appartement, appartementen, villa, woning, grond, in Spanje, Barcelona, Costas.


Houses. Fincas. Property. Huizen.